Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете за покупка на Alfa Selespeed

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помогнете за покупка на Alfa Selespeed

Помогнете колеги! Искам да си купя Алфа със Selespeed и имам няколко въпроса на които не намерих отговори в темите посветени на Selespeed. Та направо на въпросите: 1. Когато включа първа и пусна педала на спирачката колата трябва ли да тръгне напред без газ? 2. Колата е на баир включвам първа и пускам педала на спирачката, а не давам газ - трябва ли да остане колата на място или ще тръгне назад? 3. Колко е препоръчителния пробег, който трябва да направя, за да се уверя, че робота работи нормално (четох, че някои при загряване на маслото се шашкат, други включват четни или нечетни скорости само и т.н.)
    Благодаря Ви много за инфото, което съм сигурен че ще дадете

Здравей колега!
    Гледам ти е първи пост. Дали не си объркал раздела? 145/6 селеспийд няма. Уточни за кой модел става въпрос. В раздел 156 има и темички по въпроса за селеспийда.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Да обърках раздела, както се досещате всички, но невиждам начин да я преместя където трябва. Става дума за Alfa Romeo 156. Всички знаете, че има само един модел 156 със Selespeed
      Last edited by bobby17; d.m.y г., 17:20.

Comment

Аз незнам как е при Selespeed на Алфа,но при много голям баир други автоматици на лексус и ауди тръгват леко назад.Предполагам че е нормално,при лек наклон обаче не би трябвало.Сигурен съм че ще получиш отговор от по запознати те със Selespeed.
        146 JTD-2000г.
        Punto 1.2

Comment

За другите автоматици ми е ясно горе-долу (поне за по-старите), но Selespeed е с механична скоростна кутия и незнам робота дали държи на полусъединител или не.

Comment

ами трябва да ти преместят темата в другия раздел ,иначе робота управлява и съединителя.
            точка

Comment

1.Когато включа първа и пусна педала на спирачката колата трябва ли да тръгне напред без газ
              ОТГОВОР - НЕ
              2. Колата е на баир включвам първа и пускам педала на спирачката, а не давам газ - трябва ли да остане колата на място или ще тръгне назад
              ОТГОВОР - ЩЕ ТРЪГНЕ НАЗАД
              3. Колко е препоръчителния пробег, който трябва да направя, за да се уверя, че робота работи нормално (четох, че някои при загряване на маслото се шашкат, други включват четни или нечетни скорости само и т.н.)
              ОТГОВОР - ЕДНО ИЗРЕЖДАНЕ НА СКОРОСТИТЕ ОТ 1 ДО 5 И ОБРАТНО СТИГА
              AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
              http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
              Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
              BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

Голямо БЛАГОДАРЯ на Т-1000

Comment

А най-добре директно се откажи от тази неземна глупост сеРеспийд и ще си спестиш няколко бона за нов робот и един куп нерви
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ако селеспийда е произведен след 2002 година, много рядко може да се явят проблеми
                    Last edited by fred; d.m.y г., 08:51.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

bobby17, колега... веднага ти помагам! ---> НЕ КУПУВАЙ СЕЛЕСПИЙД !!!!
                      2,0 t.s.

Comment

И аз не съм фен на автоматиците, но жената е малко (доста) леворъка... Та от всички автоматици Selespeed май ми допада най-много. Ако имате по-добри предложения с радост ще ги прочета

Comment

Първоначално публикувано от bobby17 Покажи съобщение
                          И аз не съм фен на автоматиците, но жената е малко (доста) леворъка... Та от всички автоматици Selespeed май ми допада най-много. Ако имате по-добри предложения с радост ще ги прочета
                          ами на тези цени при алфите няма други автоматици....така чеее по добре се насочи към друга марка
                          п.с. иначе те колегите дето са писали по горе разбират много и цял живот само селеспийдове са карали и знаят най добре
                          Last edited by mik mik; d.m.y г., 22:33.
                          Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от wazzz Покажи съобщение
                            bobby17, колега... веднага ти помагам! ---> НЕ КУПУВАЙ СЕЛЕСПИЙД !!!!
                            Човече, какво ти разбира главата от селеспийд. Карал ли си някога такова нещо? 5-та година го карам и твърдя че НЯМА по готино нещо. Нямам никакви проблеми . Ако вие си карате колите да ги ремонтират хора които смятат че селеспийда е "автноматик", "типтроник" "стептроник" или някакъв вид друг троник, и те създават проблеми, вината не е в колата...
                            Със здраве. Не очаквайте да видите в подписа ми нова алфа без надпис "SELESPEED"
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                              Човече, какво ти разбира главата от селеспийд. Карал ли си някога такова нещо? 5-та година го карам и твърдя че НЯМА по готино нещо. Нямам никакви проблеми . Ако вие си карате колите да ги ремонтират хора които смятат че селеспийда е "автноматик", "типтроник" "стептроник" или някакъв вид друг троник, и те създават проблеми, вината не е в колата...
                              Със здраве. Не очаквайте да видите в подписа ми нова алфа без надпис "SELESPEED"
                              Браво ,колега каза им го:
                              alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Working...
                              X